KELEBIHAN BINA RUMAH ATAS TANAH SENDIRI.

TAMAN PERMATA IMPIAN 2, MACHANG, KELANTAN.

Apakah kelebihan bina rumah atas tanah sendiri?

Reddiamondhouse – Kontraktor Bina Rumah Kelantan berkongsi dengan anda antara kelebihan bina rumah di atas tanah sendiri.

  • Apabila membina rumah di tanah sendiri, anda boleh tentukan susun atur kedudukan Pelan Lantai untuk kediaman sendiri. Contoh, anda boleh menentukan saiz setiap ruang antaranya ruang tamu dan ruang keluarga yang  diinginkan.
  • Dapat menentukan rekabentuk kediaman mengikut citarasa anda. Sebagai pemilik, anda boleh  memilih jenis rekabentuk rumah samada ingin berkonsepkan moden, klasik dan sebagainya. Dapatkan Rekabentuk Kediaman menarik anda disini.
  • Boleh tentukan bajet kediaman sendiri. Contohnya, apabila mahu beli rumah yang sudah siap, kadang-kadang kita mempunyai bajet tertentu dan terhad. Dengan membina rumah di atas tanah sendiri, anda masih mampu punyai kediaman impian dalam lingkaran bajet sendiri. Hubungi RDH, kami bantu buat penggiraan.

Lihat Portfolio Reddiamondhouse

Memiliki kediaman impian sendiri adalah satu Impian bagi kita semua. Jadi, kepada anda yang mempunyai tanah sendiri, Jom Bina Rumah bersama RedDiamondHouse. Dapatkan ‘Bare 5 Bintang dengan Harga Kaki 5’ di Reddiamondhouse – ‘Kami Bina Dengan Kasih Sayang’.


#𝗿𝗲𝗱𝗱𝗶𝗮𝗺𝗼𝗻𝗱𝗵𝗼𝘂𝘀𝗲
#𝗸𝗮𝗺𝗶𝗯𝗶𝗻𝗮𝗱𝗲𝗻𝗴𝗮𝗻𝗸𝗮𝘀𝗶𝗵𝘀𝗮𝘆𝗮𝗻𝗴
#𝗸𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝗸𝘁𝗼𝗿𝗯𝗶𝗻𝗮𝗿𝘂𝗺𝗮𝗵𝗸𝗲𝗹𝗮𝗻𝘁𝗮𝗻
#𝗯𝗮𝗿𝗲𝟱𝗯𝗶𝗻𝘁𝗮𝗻𝗴𝗵𝗮𝗿𝗴𝗮𝗸𝗮𝗸𝗶𝟱
#𝗸𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗺𝗶𝘁𝗲𝗱
#𝗸𝗲𝗹𝗮𝗻𝘁𝗮𝗻

Follow by Email
YouTube
Instagram