PROMOSI BERAYA DENGAN KASIH SAYANG

“Lagu mano? Setuju ke dok nok buat rumah dekat kampung?

 

Nanti bilo doh pencen, nak kelik kampung, doh ado rumah untuk kito duduk.”

 

“Setuju meme setuju. Tapi nanti dululah. Nok rayo ni, bajet lari untuk bayar lawyer bilo nok sign S&P”.

 

Setiap kali mahu tandatangan perjanjian jual beli rumah, sejumlah wang diperlukan untuk membayar yuran guaman.

 

Keterujaan untuk membina rumah pula terbantut lantaran banyak wang sudah habis untuk menyambut hari lebaran. Apatah lagi di bulan Syawal yang mulia ini, bajet perlu diketepikan untuk belanja atas jalanraya pula.

 

Maklumlah hendak bawa keluarga berjalan menziarah saudara mara dikampung. Mesti perlu bayar minyak kereta.

 

Andai perjalanan menggunakan lebuhraya pula, duit tol perlu disediakan juga.

 

Belum lagi semasa berhariraya, mahu beri duit sedekah raya sebagai hadiah.

 

“Abe toksoh runsing. Kito lantik jah RedDiamondHouse jadi kontraktor. Sign S&P masa kelik kampung nanti. Bulan Syawal ini mereka nok wi Duit Raya.”
“Eh, duit rayo? Untuk anok-anok ko?”

 

“Doklah abe. RedDiamondHouse loni duk tengah promosi Beraya Dengan Kasih Sayang. Mereka nok wi Duit Raya berupa yuran guaman dan perjanjian S&P secara PERCUMA. Dengan kata lain, tak payoh keluar duit satu sen pun.”

 

“RedDiamondHouse itu siapa?”

 

“Mereka adalah kontraktor berdaftar dengan CIDB. Doh banyak buat banglo atas tanah sendiri. Kontraktor Kelantan juga. Sudah 10 tahun syarikat mereka. Saya ada baco promosi ini di website dan FB mereka. Pejabat mereka di Taman Harmoni, Tanah Merah ni jah.”

 

Betul. Sempena Syawal tahun ini, kami berikan yuran guaman dan penjanjian S&P secara PERCUMA sahaja. Anggaplah ia sebagai DUIT RAYA di bulan Syawal yang mulia.

 

Bukan itu sahaja, kediaman baru anda nanti sudah ada BAJU RAYA yang menunggu. RDH beri langsir percuma untuk rumah yang dibina lebih dari 2000 kaki persegi. Masuk rumah sudah boleh cuci kaki. Rumah baru bersarung langsir tanpa perlu keluar belanja tambahan lagi.

 

Tidak cukup dengan itu, bila anda cetak poster dibawah dan datang kepejabat kami, anda berpeluang mendapat satu unit aircon 1.5Hp secara PERCUMA untuk kediaman baru anda nanti.

 

RedDiamondHouse boleh dihubungi melalui talian 0139300025 atau hadir sendiri ke pejabat kami di Tingkat 2, PT 4937, Bandar Baru Kota Harmoni, 17500 Tanah Merah, Kelantan.

RedDiamondHouse – Kami Bina Dengan Kasih Sayang. Bare 5 Bintang, Harga Kaki 5 –

 

“Wah, kalu pejabat mereka di Kelate jah, baguslah. kelik kampung nanti kita cepat-cepat jumpo mereka.”

Follow by Email
YouTube
Instagram