Pernahkah anda terfikir jenis cermin yang digunakan pada kediaman anda?Apakah kelebihannya? RedDiamondHouse ingin berkongsi dengan anda mengenai jenis cermin yang digunakan pada setiap binaan RedDiamondHouse.
.
Tahukah anda? Cermin Reflektif adalah salah satu kaca yang ditujukan untuk bahagian luaran kediaman. Kelebihannya adalah ianya merupakan kaca yang hanya memiliki daya tembus dari satu arah sahaja,Jadi, kegiatan dalam ruangan anda tidak akan nampak daripada luar.Sekaligus, privasi para penghuni dapat dilindungi daripada dilihat secara langsung.
.
Tambahan pula, Cermin Reflektif ini juga dapat menghalang kemasukan sinar UV ke dalam kediaman anda selain memberi nilai estetika pada bahagian luaran kediaman.
.
Terdapat beberapa jenis warna untuk cermin reflektif ini.Jenis warna yang dipasarkan terdiri daripada 5 warna iaitu : Brown, Dark Blue, Dark Grey, Green dan Silver.
.
Seterusnya, Cermin Reflektif ini mempunyai ketebalan yang berbagai bermula dengan 5mm, 6mm hingaa 8mm.
.
Oleh itu, RedDiamondHouse – Kontraktor Bina Rumah Kelantan menawarkan Cermin Reflektif Hijau kepada anda yang memilih untuk membina kediaman impian bersama kami dengan spesifikasi penuh/premium.
.
Usah bimbang, RedDiamondHouse memberikan ‘Bare 5 Bintang, Harga Kaki 5’ kepada para pelanggan kami.Bukan itu sahaja, ‘Kami Bina Dengan Kasih Sayang’ kerana kediaman anda, tanggungjawab kami.

Follow by Email
YouTube
Instagram