PEBBLE WASH (BATU KERIKIL)

Foto kemasan Pebble Wash Kediaman binaan Reddiamondhouse di Kota Bharu.

Pebble Wash adalah sebuah permukaan yang menggunakan batu kerikil daripada persekitaran semulajadi seperti sungai. Batu kerikil ini sesuai digunakan pada bahagian luar kediaman kerana ianya bersifat tahan lebih lama.

Lihat disini berkenaan Perkongsian RDH untuk anda.
.
Buat pengetahuan anda, Reddiamondhouse – Kontraktor Bina Rumah Kelantan menggunakan Pebble Wash untuk binaan yang terpilih mengikut spesifikasi binaan Reddiamondhouse. Berikut adalah perkongsian daripada Reddiamondhouse mengenai kelebihan menggunakan Pebble Wash pada kediaman anda:
.
โ€ข ๐—•๐—ฎ๐—ต๐—ฎ๐—ป ๐˜€๐—ฒ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐—ท๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—น๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ต ๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜€๐—ฎ ๐—ฑ๐—ถ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ด.
โ€ข ๐—ง๐—ถ๐—ฑ๐—ฎ๐—ธ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐˜‚ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ฎ๐—ถ ๐—ฏ๐—ถ๐—น๐—ฎ ๐—ฏ๐—ถ๐—น๐—ฎ.
โ€ข ๐—•๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐˜‚๐—ป๐—ฎ ๐˜‚๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐˜๐—ฒ๐—ฝ๐—ถ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฑ๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—บ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ถ.
โ€ข ๐—ž๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ต๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ป ๐—ฐ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜„๐—ฎ๐—ต.
โ€ข ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐˜‚๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ป๐˜†๐—ฎ ๐˜๐—ถ๐—ฑ๐—ฎ๐—ธ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—น๐˜‚ ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ป.
โ€ข ๐—ฃ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ด๐˜‚๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ป๐˜†๐—ฎ ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ต๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ป ๐—น๐—ฎ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ ๐˜†๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—น๐—ฎ๐—ถ๐—ป.
โ€ข ๐—•๐—ฒ๐—ฟ๐—ฐ๐—ถ๐—ฟ๐—ถ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป.
โ€ข ๐—ง๐—ฎ๐—ต๐—ฎ๐—ป ๐—น๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐—ธ.

Apa itu Batu Kerikil? Klik disini.

Follow by Email
YouTube
Instagram