Ruang yang luas akan nampak sempit, begitu juga sebaliknya.Ia akan sempit jika terdapat banyak perhiasan.Perhiasan yang terlampau padat akan mencacatkan suasana ruang dan nampak kurang menarik.

Tema dan dekorasi ruang akan nampak tidak sempurna jika berlaku kesilapan pemilihan langsir.Malah, ia bakal menyebabkan anda terpaksa mengeluarkan belanja berlebihan untuk dapatkan langsir mengikut tema dekorasi ruang anda.

Jadi, pilih fabrik samada jarang atau tebal.Ia memainkan peranan yang penting dalam pencahayaan sesebuah ruang.Ini kerana ruang memerlukan pencahayaan yang terkawal. Pemilihan fabrik ini penting kerana ia berfungsi sebagai pelindung.Malah, tujuannya juga bukan untuk menggelapkan sesuatu ruang pada kediaman kita.

RedDiamondHouse – Kontraktor Bina Rumah Kelantan mahu berkongsi dengan anda mengenai pemilihan fabrik langsir yang tebal.Ia adalah langsir jenis ‘Blackout’.

Foto Langsir Blackout DNQ Decor

  1. Langsir jenis ini mempunyai fabrik yang tebal.
  2. Ia sesuai digunakan untuk ruang yang berhadapan dengan matahari.Ini dapat mengurangkan kesan silau dan terang pada ruang tersebut.
  3. Blackout adalah jenis kain yang mampu menghalang cahaya matahari daripada masuk ke dalam rumah. Bukan sahaja boleh dijadikan langsir, malahan juga boleh dijadikan bidai. Selain itu, fabrik ini mempunyai tekstur corak yang kemas dan menarik. Walaupun memiliki kesan sederhana tetapi masih mengekalkan ciri-ciri mewah dan elegan pada fabrik tersebut.
  4. Fabrik jenis ini juga sesuai untuk sliding door kerana material kainnya lebih berat & tebal tetapi lembut dan juga lebih kemas.
  5. Langsir blackout boleh digunakan tetapi lebih sesuai untuk malam atau ketika tiada dirumah.

Foto Langsir Blackout DNQ Decor

Hubungi segera RedDiamondHouse melalui talian 0139300025 http://reddiamondhouse.wasap.my/
ATAU
Hadir sendiri ke pejabat kami di Tingkat 2, PT 4937, Bandar Baru Kota Harmoni, 17500 Tanah Merah, Kelantan.

Layari laman web rasmi kami di www.reddiamondhouse.com.my untuk info terkini di RedDiamondHouse

RedDiamondHouse –
‘Kami Bina Dengan Kasih Sayang’
‘Bare 5 Bintang, Harga Kaki 5’

#reddiamondhouse #kamibinadengankasihsayang #bare5bintanghargakaki5 #rumahmampumilikhargaWOW

Sumber gambar : DNQ DECOR
https://www.facebook.com/langsirkb/

Follow by Email
YouTube
Instagram