PILIHAN WARNA CAT TEPAT, KEDIAMAN TERSERLAH HEBAT

Rumah juga mempunyai personaliti seperti manusia. Rumah akan kelihatan cantik dengan pemilihan warna yang betul. Pemilihan warna yang sesuai akan menaikkan seri kediaman.

Satu kebimbangan pemilik kediaman adalah apabila tersilap memilih warna. Akhirnya kediaman yang dimiliki berwajah suram. Kini, mereka tidak perlu bimbang.

Kehadiran teknologi kini dapat mengelakkan kesilapan tersebut. Telah ada perisian terkini khas yang dinamakan ‘Colour Advisor’ untuk pelanggan memilih warna cat.

Jika dahulu, pelanggan hanya dapat memilih warna cat melalui contoh warna yang dicetak di katalog, kini dengan ‘Colour Advisor’ mereka dapat melihat hasil seluruh ruang bilik dengan memadankan ruang tersebut dengan warna cat yang mereka suka.

Ikuti artikel kami mengenai pemilihan warna cat yang sesuai dengan personaliti anda.

Sementara itu, sepanjang Syawal ini pelanggan sudah tidak perlu lagi memikirkan yuran guaman dan perjanjian S&P, langsir untuk rumah baru serta bajet untuk membeli aircond.

Dengan promosi Syawal, Beraya Dengan Kasih Sayang, RedDiamondHouse menanggung Yuran Guaman dan Kos Perjanjian S&P. Inilah Duit Raya yang bakal diperolehi melalui promosi ini.

Bukan itu sahaja, pelanggan akan mendapat langsir PERCUMA untuk kediaman baru nanti. Hadiah Baju Raya ini akan membuat pelanggan lebih gembira. Tambahan lagi, kediaman baru nanti akan dipasang penghawa dingin secara PERCUMA.

Benar. Penjimatan bernilai RM24,500.00 ini hanya berlansung sepanjang Syawal ini sahaja. Dapatkan segera sebelum Syawal meninggalkan kita.

kenali Reddiamondhouse-Kontraktor Bina Rumah Kelantan

Hubungi melalui talian 0139300025

ATAU

Hadir sendiri ke pejabat kami di Tingkat 2, PT 4937, Bandar Baru Kota Harmoni, 17500 Tanah Merah, Kelantan.

RedDiamondHouse – ‘Kami Bina Dengan Kasih Sayang’  ‘Bare 5 Bintang, Harga Kaki 5’

#reddiamondhouse #kamibinadengankasihsayang #bare5bintanghargakaki5 #rumahmampumilikhargaWOW


Facebook


Twitter


Whatsapp

Follow by Email
YouTube
Instagram